تحقیقی در مورد سوپاپ
 
                     
                دسته بندي :  
فنی و مهندسی » 
صنایع
                     
                
                
                  
                
                                توجه: این فایل میتواند هم به عنوان تحقیق و هم به عنوان مقاله مورد استفاده قرار گیرد
فرمت : Word(قابل ویرایش و اماده پرینت)
تعداد صفحات: 12
تصویر:این فایل فاقد تصویر می باشد
فونت:roya
سایز:حداکثرو معمول_24
سر فصل ها:
انواع سوپاپها 
ساختمان سوپاپ 
مواد ساختمانی و ترکیبات سوپاپ 
گاید یا راهنمای سوپاپ 
لقی ساق سوپاپ 
نشیمنگاه سوپاپ 
زمانبندی کار سوپاپها 
طرز کار سوپاپ 
دید اجمالی : 
•	سوپاپ هوا : از لحاظ اندازه مقداری بزرگتر از سوپاپ دور است و در دمای پایینتری کار میکند.
•	سوپاپ دود : به علت تماس مداوم با احتراق یا گازها داغ ناشی از احتراق دمای بالاتری دارد. و البته از لحاظ اندازه هم کوچکتر است. 
سوپاپهای متداول امروزی معمولا از نوع سوپاپ قارچی شکل یا پایهدار میباشند. این سوپاپها شامل یک ساقه (که به مشابه ساقه قارچ است) و یک سه تخت و پهن (که مشابه کلاهک قارچ) میباشند. همچنین سه سوپاپ دارای یک لبه مورب است که وجه نامیده میشود.